svenska
Lyssna
MENY

Specialprogram

Förutom tema-program erbjuder Medelhavsmuseet också specialprogram som passar din grupp!

SFI

Medelhavsmuseet + SFI = RÄTT
Vi har lång erfarenhet av att ta emot SFI-grupper och kan anpassa alla våra skolprogram till rätt nivå både språkligt och innehållsmässigt. Ta en titt på skolprogrammen under respektive årskurs och hör av dig till oss pedagoger på skolinfo_sthlm@varldskulturmuseerna.se eller telefonnummer 010–4561295.
Pris: 800 kr för 60 minuters visning.

Särskolan

Välkomna att boka en visning med fokus på de antika kulturerna!
Vi har lång erfarenhet av grupper med speciella behov och kan anpassa alla skolprogram efter varje specifik grupps behov. Ta en titt på skolprogrammen som du hittar under respektive åldersgrupp och välj det som du tror passar din klass bäst. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss pedagoger på visning@medelhavsmuseet.se eller telefonnummer 010–4561295.
Pris: 800 kr för 60 minuters visning.
Oroa dig inte för att gruppen inte kommer att orka med en timmes visning – det brukar gå jättebra!

Folkhögskola och vuxenutbildning

Dags för lite antik förkovran?
Vi erbjuder mängder med specialvisningar för folkhögskola och vuxenutbildning. Vi kan anpassa dem efter den inriktning ni vill ha. För närmare information och bokning kontakta oss pedagoger på skolinfo_sthlm@varldskulturmuseerna.se eller telefonnummer 010–4561295.
Pris: 800 kr för 60 minuters visning.

Universitet/högskola

Vi erbjuder mängder med specialvisningar för högskola/universitet. Vi kan anpassa dem efter specifik inriktning (till exempel arkeologi, historia, konst, litteratur, museipedagogik, religion, samhälle) och även inkludera didaktiska inslag om så önskas.
För närmare information och bokning kontakta oss pedagoger på skolinfo_sthlm@varldskulturmuseerna.se eller telefonnummer 010–4561295.
Pris: 800 kr för 60 minuters visning.