svenska
Lyssna
MENY

VISNINGAR OCH SKOLPROGRAM

Välkommen att besöka oss med din klass på ett pedagoglett besök.

Vi erbjuder två skolprogram vilket innebär att en av museets pedagoger genomför en visning i museets lokaler under en lektion utifrån ett av fyra teman. Dessa teman anpassas till dina elevers ålder och behov.

Vi erbjuder tider för pedagogledda skolprogram även före museets ordinarie öppettider och vilket innebär att ni får en lugn och tyst miljö under besöket. Det betyder dock att ni inte kan gå runt på egen hand efter dagens första visning eller komma in i lokalerna före visningens start eftersom ingen personal som kan övervaka besökare är i tjänst före 11.00.

Kostnad

Under innevarande läsår genomförs ett pilotförsök med avgiftsfria skolprogram för förskola, grundskola och ungdomsgymnasium.
En visning för vuxenstuderande kostar 1600 sek och bokas via e-post: skolinfo_sthlm@varldskulturmuseerna.se

Gruppstorlek

På museet kan vi av utrymmesskäl genomföra visningar för grupper på upp till och med 20 elever. Större grupper behöver delas upp över flera bokningstillfällen.
Avbokningsregler och uteblivet besök:
Avbokning kan göras senast 7 dagar före besöket utan kostnad. Vid senare avbokning, eller uteblivet besök tas en avgift om 400 kr ut.
Avbokning gör du via din personliga inloggning.
Vill du boka in en visning för vuxenstuderande eller har andra frågor kontakta oss på skolinfo_sthlm@varldskulturmuseerna.se