svenska
Lyssna
MENY

Konferens & Event

Medelhavsmuseet är med sitt centrala läge den ideala mötesplatsen för kick-offen, seminariet, det korta mötet eller varför inte en stämningsfull middag i vår anrika salong. Vi hjälper dig att skräddarsy en dag som passar er perfekt - välkommen till Medelhavsmuseet!

Att stiga in på Medelhavsmuseet, inrymt i ett palats med anor från 1600-talet, är att göra en tidsresa. Centralhallen är inspirerad av renässanspalatset Palazzo Bevilaqua i Bologna och bildar en stilfull bakgrund till museets samlingar. På övervåningen ligger café, salong och hörsal i fil mot Fredsgatan. Här finner man även en av Stockholms bäst bevarade bankinteriörer från tidigt 1900-tal.

Gör en bokningsförfrågan

OBS! Bokningsförfrågningar görs senast 14 dagar innan önskat datum.

Lokaler

Hörsalen

bild på hörsalen

Hörsalen är möblerad i biosittning och rymmer upp till 100 personer. Lokalen är luftig med bra ljusinsläpp och passar väl för alla typer av evenemang – från panelsamtal, musik-performance till seminarium eller styrelsemöten. Vi erbjuder uppgraderad teknisk utrustning för er konferens.

Lokalritning Hörsalen (PDF)

Salongen

bild hörsalen

Salongen.jpg

Med sin magnifika utsikt över Slottet och Skeppsholmen utgör denna lokal museets hjärta. De vackra träpanelerna på väggarna ger ett gediget intryck och lokalen tjänade tidigare som bankdirektörens kontor. Idag inrymmer rummet museets restaurang Bagdad Café.

Den vackra salongen hyrs ut separat eller tillsammans med det intilliggande caféet i samma stil och lämpar sig väl för en finare middagsbjudning. Passar för stående mingel eller sittande middag för sällskap på upp till 50-70 personer.

Lokalritning Salongen (pdf)

PRISER LOKALUTHYRNING

Heldag (5-9 timmar): 16.000 kr momsfritt
Halvdag (1-5 timmar): 9.500 kr momsfritt

Priserna avser per lokal, men om ni hyr hörsalen tillkommer ingen extrakostnad för att abonnera salongen för fika/lunch.

Vill ni hyra salongen som workshopsrum under dagen tillkommer lokalhyra.

Efter ordinarie öppettid tillkommer exempelvis vaktkostnad. Kontakta konferens@medelhavsmuseet.se för offert.

MAT & DRYCK

Museets restaurang Bagdad Café har tydlig medelhavsprägel med tonvikt på det turkiska och grekiska köket. För offert och menyförslag kontakta, info.bagdad.cafe@gmail.com

Läs mer om restaurangen här

Visningar

Vi kan erbjuda olika specialvisningar och skräddarsydda aktiviteter på museet för grupper av varierande storlek. Om tid finns rekommenderar vi t ex att ni bokar en privat visning av Egyptenutställningen i samband med ert besök.

KONTAKT

konferens@medelhavsmuseet.se 

OBS! Bokningsförfrågningar görs senast 14 dagar innan önskat datum.

Gör en bokningsförfrågan