svenska
Lyssna
MENY

Konferens & Event

Medelhavsmuseet är med sitt centrala läge den ideala mötesplatsen för kick-offen, seminariet, det korta mötet eller varför inte en stämningsfull middag i vår anrika salong. Vi hjälper dig att skräddarsy en dag som passar er perfekt - välkommen till Medelhavsmuseet!

Att stiga in på Medelhavsmuseet, inrymt i ett palats med anor från 1600-talet, är att göra en tidsresa. Centralhallen är inspirerad av renässanspalatset Palazzo Bevilaqua i Bologna och bildar en stilfull bakgrund till museets samlingar. På övervåningen ligger café, salong och hörsal i fil mot Fredsgatan. Här finner man även en av Stockholms bäst bevarade bankinteriörer från tidigt 1900-tal.

Vill ni få ett inspirerande avbrott under dagen? Boka in en privat visning av vår spännande, världsunika cypernutställning eller varför inte våra fantastiska egyptiska fynd och riktiga mumier!

Just nu har vi begränsade möjligheter till arrangemang, på grund av den tillfälliga pandemilagen och dess begränsningsförordning samt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Kontakta oss för mer information.

KONTAKT

konferens@medelhavsmuseet.se