Café, restaurang och vinbar.
Bagdad Café följer museets öppettider som du hittar här (länk).
Observera att köket stänger 1 timme innan museet stänger, men gäster kan handla fika till 30 minuter innan stängning.
Observera att du inte behöver köpa entrebiljett eller årskort för att enbart besöka Bagdad Café.
Dagens rätt 160:-
Kryddiga lammfärsbullar i tomatsås med vitlöksyoghurt och bulgur 175:-
Spanakopita: spenat- och fetaostpaj med sallad 170:-
Vegetarisk böngryta med bulgur 165:-
Fetaost- och auberginesallad 170:-
Tonfisksallad med parmesan 175:-
Cherkessisk kycklingröra med valnötter 175:-
Chèvre och lufttorkad skinka med fikonmarmelad 175:-
Tunisisk laxtartar 180:-
Mercimek kofte (vegan) 170:-
Fetaost och aubergineröra 130:-
Cherkessisk kycklingröra med valnötter 130:-
Chèvre och lufttorkad skinka med fikonmarmelad 130:-
Tunisisk laxtartar 130:-
Sucukkorv och hummus 130:-
Kryddiga lammfärsbullar i tomatsås med vitlöksyoghurt och bulgur 115:-
Pannkakor med glass och sylt 90:-
Via mail får ni svar snabbast.
För bordsbokning och frågor till kafeét: info.bagdad.cafe@gmail.com
Det går inte boka bord för lunch.
Café och matserveringen i Bagdad Café drivs av Umur Telmen, som i 15 år ägde och drev restaurang Halv Grek Plus Turk.