Café, restaurang och vinbar.
Bagdad Café följer museets öppettider som du hittar här (länk).
Observera att köket stänger 1 timme innan museet stänger, men gäster kan handla fika till 30 minuter innan stängning.
Observera att du inte behöver köpa entrebiljett eller årskort för att enbart besöka Bagdad Café.
Dagens rätt 150:-
Kryddiga lammfärsbullar i tomatsås med vitlöksyoghurt och bulgur 165:-
Spanakopita: spenat- och fetaostpaj med sallad 160:-
Vegetarisk böngryta med bulgur 155:-
Fetaost- och auberginesallad 160:-
Marinerad fetaost med bulgur och marinerad paprika 160:-
Cherkessisk kycklingröra med valnötter 165:-
Chèvre och lufttorkad skinka med fikonmarmelad 165:-
Tunisisk laxtartar 170:-
Mercimek kofte (vegan) 160:-
Fetaost och aubergineröra 120:-
Cherkessisk kycklingröra med valnötter 120:-
Chèvre och lufttorkad skinka med fikonmarmelad 120:-
Tunisisk laxtartar 120:-
Sucukkorv och hummus 120:-
Kryddiga lammfärsbullar i tomatsås med vitlöksyoghurt och bulgur 105:-
Pannkakor med glass och sylt 80:-
Via mail får ni svar snabbast.
För bordsbokning och frågor till kafeét: info.bagdad.cafe@gmail.com
Det går inte boka bord för lunch.
Café och matserveringen i Bagdad Café drivs av Umur Telmen, som i 15 år ägde och drev restaurang Halv Grek Plus Turk.